CK 2019-2020 Verslag van Inhaaldag Nr 6 – 12/02/2020

Reeks 1: Serge, die niet speelde vandaag, deed een gouden zaak aan de top van de rangschikking. Zijn naaste achtervolgers lieten immers punten liggen in hun inhaalwedstrijd. Onderaan versloeg Leo zijn rechtstreekse degradatie concurrent Fred en krijgt zo uitzicht op een verlengd verblijf in reeks 1.
Reeks 2: Raymond nam de maat van Jacques en meldt zich als uitdager van Camille en Rik voor de tweede plaats, die recht geeft op promotie, naast de quasi zekere promovendus Chris.
Reeks 3: Het griepvirus (geen Chinees gedoe) hield Luc VdS in bed en zo kon Frans C een snipperdag nemen. Frans W speelde in een vooruit gespeelde partij gelijk tegen Marcel en … Rob speelde remise, remise, remise, remise … enz. tegen Luc V.                                                                                        
Reeks 4: Didier was te sterk voor Roger en in een werkelijk turbulente partij versloeg Ferenc, John. Wisselende kansen om de wedstrijd definitief te beslechten, werden door beide spelers over het hoofd gezien en zo won de speler die de voorlaatste fout maakte.                                                      
Reeks 5: Niet onverwacht verloor Louis van Willy maar wel onverwacht verloor Leo van George en ging Johan al even onverwacht ten onder tegen Ayoub. Toch even onderstrepen dat “Fair Play” geen hol begrip is. Zowel Leo als Johan waren bereid om hun  FF-verklaarde winstpartij opnieuw te spelen. Ze hielden echter een minder prettig gevoel over aan het resultaat van vandaag want nu waren zij de verliezers ipv de winnaars. Toch knap dat jullie deze partijen wilde herspelen.                                                                 
Jef DM.
Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.