2013-2014 SKD-Z Clubkampioenschap

Wat is er allemaal nog mogelijk na de uitslagen van gisteren?
In reeks 1A: Als Marc V zijn inhaalmatch wint tegen Bardhyl dan zijn Jules en Rik veroordeeld om volgend jaar in reeks 2 te spelen. Wint Marc V niet, dan wordt het weer van “als dit…  en dat … enz.” Dat bekijken we volgende week dan wel. Marc V, Jules en Rik zullen  volgens mij toch onderling uitmaken wie er de barrage matchen mag spelen.
In reeks 1B: Als Jef M zijn inhaalmatch wint tegen Fred, dan speelt Hilde de barrage matchen en zakt Luc naar reeks 2. Als Jef M niet wint, dan zakt hij naar reeks 2 en speelt Luc barrage matchen en is Hilde zeker van plaats 5.
In reeks 3: Frans C is zeker van promotie maar nog niet zeker van de eerste plaats. Hij kan nog bijgehaald worden door Leo G als die al zijn matchen wint. (In deze reeks zijn er 2 stijgers)
In reeks 4: Daniel is zo goed als zeker kampioen Enkel als hij alles verliest, zijn er nog theoretische kansen om kampioen te spelen voor Jan DG en Luce. (In deze reeks zijn er 3 stijgers)
In reeks 5: Hier is Mathias zeker van promotie maar nog niet van de eerste plaats. (In deze reeks zijn er 3 stijgers)
In reeks 6: Er blijven nog 7 speeldagen (speeldagen +inhaaldagen over). Louis D moet nog 8 matchen spelen en heeft dus een speeldag te kort om al zijn wedstrijden te spelen. Paul V en Hugo moeten nog 7 matchen spelen en moeten dus elke resterende speelkans benutten. (In deze reeks zijn er 3 stijgers)
Jef DM.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.