2013-2014 SKD-Z Clubkampioenschap

Reeks 1A: Jos, Jef DM en Alain wonnen hun partij en Jules en Raymond speelden remise.
Huidige zekerheden: Alain speelt de finale van het clubkampioenschap. Marc M en Camille spelen volgend seizoen in reeks 2.
Reeks 1B: Robert won een triller tegen Luc. Winnen deden ook Erwin en André, respectievelijk  van John en Hilde. Jef E en Miel remiseerden.
Huidige zekerheden: Robert speelt de finale van het clubkampioenschap. Tevens is André zeker dat hij volgend jaar in reeks 1 uitkomt. John, Miel (Miel kan in het beste geval nog met gelijke punten eindigen met Fred maar Fred heeft de betere onderlinge score. Fred staat momenteel 6de. Deze plaats geeft recht op een berage match tegen de 6de uit reeks 1A, met als inzet, volgend jaar een plaats in reeks 1) en jef E spelen volgend seizoen in reeks 2.
Reeks 3: Frans en Pol speelden remise, de “Geertsen” kregen op hun doos en Leo G won met FF van Leo K.
Huidige zekerheden: Nog geen. Maar er moeten al wonderen gebeuren om Frans van promotie naar reeks 2 te houden.
Reeks 4: Daniel speelt momenteel het BK jeugd in Blankenberge. Zonder te spelen staat hij nog steeds op kop van de rangschikking.
Huiige zekerheden: Walter R duikt naar afdeling 5.
Reeks 5: Net als Daniel speelt Mathias het BK jeugd en blijft hij zonder te spelen aan de leiding. Zijn naastte belager Frans M liet een steek vallen tegen Willy. Johan zal straf uit zijn pijp moeten komen om zich te handhaven in deze reeks. Een verheugende vaststelling was dat Rik P, terug gezond en wel, de competitie kon hervatten.
Huidige zekerheden: Geen.
Reeks 6: Veel afwezigen wegens gezondheidsproblemen. Vlug terug beter!
Huidige zekerheden: Geen.
PS: In “Huidige zekerheden” werd er geen rekening gehouden met eventuele FF’s.
Jef DM.  

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.