09-09-2020 Jef Torfs Tornooi – Ronde 1

Het “Neventornooi” en “Vrij Schaken” waren de enige gerechten die tot hiertoe op ons schaakmenu stonden na de Corona lockdown. Met de start van het nieuwe seizoen kunnen we daar het “Tornooi Jef Torfs” aan toevoegen. Blijkbaar een gesmaakte plat préféré, want er namen liefst 29 spelers deel aan de eerste ronde! De opgelegde Corona regels werden vrij goed opgevolgd. Het was enkel een vervelende beltoon van een gsm die de oorzaak was dat enkele deelnemers zich bijna verslikten. Is het afzetten of stil zetten van een gsm nu echt zó moeilijk, man… man… man?!
De meeste uitslagen lagen in de lijn van verwachting. Alleen Chris, Jef M en Frans C lieten zich verrassen, of was het knap werk van Leo, Ferenc en Maurice?
Winnen is altijd leuker dan verliezen maar ik denk dat dit maal het deelnemen even belangrijk was. Het online schaken even terug in de koelkast zetten en vervangen door offline schaken dat smaakt naar meer.

Voor het Clubkampioenschap mochten tot heden al 35 leden inschrijven.
Onze doelstelling is tegen 01 oktober 2020 alle deelnemers aan het CK te kennen, we vragen dat de leden die nu al weten dat ze willen deelnemen zich melden.
Overzicht:
Deelnemers CK 2020 -2021 SKD-Z (2)

Jef D M
Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.