SKD-Z clubnieuws

Om te onthouden:
Ons jaarlijks etentje + prijsuitreiking gaat dit jaar door de tweede zondag van september. Noteer dus alvast zondag 11 september 2016 in uw agenda. Aanvankelijk werd er geopteerd voor “mosselen met frietjes” maar onze culinaire staf heeft uiteindelijk gekozen voor een “barbecue“. Buiten de traditionele groenten en sauzen zal je een ruime keuze hebben uit vis en vlees en de vegetariërs onder ons moeten niet wanhopen. Ook voor hen zal er gezorgd worden. Natuurlijk starten we met een aperitiefje en hapjes en zal er genoeg drank zijn. We sluiten af met bavarois en rijstpap met bruine suiker. De prijs voor dit festijn ligt nog niet vast maar zal schappelijk zijn. Gedetailleerde info volgt.
Schaaktornooien:
– In Radebeul, Duitsland vond het “World Team 65+Championship” plaats. Belgium 1 behaalde daar een bronzen medaille. Liefst 3 leden van KSK Deurne (Jan Rooze, Marcel Van Herck en onze Robert Schuermans) samen met Valeer Maes van KSK47 – Eynatten, vertegenwoordigen daar ons land. Een uitzonderlijke prestatie in de Belgische schaakwereld!! Jan Rooze behaalde goud op bord 1 met 8/9, een prestatie om van te duizelen!!!!! World Team Championship 65+.
– Van 2 juli tot en met 10 juli vindt in Wirtzfeld het BK schaken plaats. Luc Pattyn is onze enige vertegenwoordiger daar. Voor alle info: BK 2016.
Jef DM.
Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.