SKD-Z Algemene Vergadering

Vorige woensdag hielden we onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Een 50-tig tal leden waren aanwezig op de vergadering. Marc opende de vergadering met een minuut stilte voor de leden waarvan we het afgelopen seizoen afscheid van namen. Door het overlijden van Jef De Jonghe en Pol Geerts verdwijnen er enkele spelers die reeds jarenlang lid bij ons waren.
Verder werden de agendapunten van de vergadering afgewerkt zoals aangekondigd. We onthouden de wissel van de wacht van onze secretaris en materiaalmeester. Raoul Heyndrickx volgt Jef De Meyer op als secretaris en Ria neemt de taak over van Jef Meulenbergs. Wat de jeugdwerking betreft, gaat de club zich beperken tot het geven van de aanzet om te schaken. Het aanleren van de spelregels aan nieuwelingen willen we behouden maar het verschil tussen de jeugdspelers is eigenlijk te groot om een gezamenlijk programma af te werken. Je zou voor elke speler bijna een aparte coach moeten inzetten en dit is niet haalbaar. Toch willen we een nieuw initiatief lanceren waarbij we onze jeugd niet vergeten. Leo Geylen wil voor beginners, zowel jeugd als seniors, bepaalde schaakthema’s onder de loep nemen. Dus vanaf 13:00 zijn de geïnteresseerden elke woensdag welkom op de club.
In het Neventornooi werden er enkele wijzigingen doorgevoerd en opgenomen in onze statuten.  (Zie Statuten – competities en statuten).
PS: Volgende zondag 11 september heeft onze jaarlijkse prijsuitdeling plaats tijdens de BBQ. We starten met de aperitief om 13:00. De info over onze uitstap van 29 september volgt, zodra wij meer nieuws hebben.
Raoul en Jef.
Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.