Schaaktornooien

Momenteel zijn er 6 clubleden actief in het Open tornooi van Charleroi. Ria schrijft een dagelijks verslag dat wordt gepubliceerd bij onze zusterclub KSK Deurne. Via onze links kom je daar wel terecht. Voor alle resultaten in Charleroi gebruik deze link Open Charleroi 2016. Dit tornooi loopt nog tot 6 augustus.
De familie Dardha koppelde waarschijnlijk hun verlof in Spanje aan een schaaktornooi. Daniel nam einde juli deel aan het Open Schaaktornooi van Sitges. Ze zullen hem daar nu ook wel kennen. Ik kan enkel voortgaan op de cijfers en die zijn ronduit indrukwekkend! Daniel won partijen tegen en speelde remise tegen enkele IM en FM spelers. Je kan natuurlijk niet verwachten dat hij grootmeesters klopt maar hoelang gaat dat nog op zich laten wachten? Daniel haalde in Sitges een TPR van 2295!!Hier het cijfermateriaal van Sitges Open Sitges 2016. Blijkbaar is Daniel reeds langer in Spanje aan het toeren. Het tornooi in Sitges was het laatste van drie tornooien waar hij aan deelnam. Voor een volledig overzicht: daniel-actief-in-spanje.
De eerst volgende tornooien waaraan clubspelers deelnemen zijn HZ Vlissingen (van 6 t.e.m 13 augustus) en het Open van Brasschaat (va 20 t.e.m. 28 augustus)
Jef DM.

 

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.