Raoul Heyndrickx Toernooi

Beste schaakvrienden,

Morgen woensdag 13 september starten we met het ‘ Raoul Heyndrickx Toernooi ‘.

Voor diegenen die het nog niet wisten, we hebben in de AV na een pittige discussie gestemd en beslist om het ‘ Jef Torfs Toernooi ‘ een andere naam te geven.

Vorig seizoen kreeg Raoul zijn naam verbonden aan ons bekertoernooi, maar dat wordt nu ongedaan gemaakt, de beker blijft ‘ Beker SKD-Z ‘ ( zomaar een naamsverandering invoeren zonder stemming in de AV kon trouwens eigenlijk niet ).

Na vele jaren eerbewijs aan Jef Torfs vonden we het nu tijd om Jef op te laten volgen door onze recent overleden voorzitter Raoul, dewelke enorm veel voor de club heeft gedaan ( ge hebt er geen gedacht van ).

Praktisch :

Het toernooi wordt identiek gespeeld aan vorig seizoen.

Er zijn 7 speeldagen, van 13/09 tem 25/10.

Jullie mogen meedoen zoveel, of zo weinig als jullie zelf willen, maar om in aanmerking te komen voor een prijs moet je minstens 5 keer gespeeld hebben.

We spelen met het ‘ Zwitsers systeem ‘, dus elke ronde worden de spelers met gelijke punten (of zo kort mogelijk bij elkaar) gepaard.

De paringen gebeuren met het ‘ SWAR ‘ programma.

Het tempo bedraagt 90 minuten KO.

Alle spelers moeten zich aanmelden vóór 14h bij mij boven in de toernooizaal !!!!!!

Er zal zo vlug mogelijk ( vanaf 14h ) een naamsafroeping gedaan worden en onmiddellijk daarna worden de paringen bekendgemaakt.

De eerste 6 borden spelen in het bovenste zaaltje, de rest in de grote zaal.

Mensen die niet boven geraken spelen in ’t café.

Dit bericht is geplaatst in herbekijk. Bookmark de permalink.