Nieuwe website

05/11/10
Clubkampioenschap start op 10/11/10:
Belangrijk!!!
In reeks 1 zijn er dit jaar 3 dalers.
In reeks 2 zijn er dit jaar 2 stijgers en 4 dalers.
In reeks  3 zijn er dit jaar 2 stijgers en 4 dalers.
In reeks 4 is er dit jaar 1 stijger. Er wordt één volledige ronde gespeeld. De eerste 8 spelen nadien met behoud van punten verder voor promotie in reeks 4 A. De overige deelnemers zetten hun competitie verder in reeks 4 B maar komen niet meer in aanmerking voor promotie.
Tornooi Torfs: De volledige uitslag is gekend. (zie tornooi item)
1 Talon A., 2 Dardha B.en 3 Hajdini S.. Zij waren woensdag na de prijsuitreiking tevens de beste blitzers.
29/10/10
De ledenlijst werd aangepast. Voor de details van de ledenlijst dien je te werken met het paswoord. Indien je het paswoord niet kent of vergeten bent, vraag het aan Harry.
26/10/10

Weldra onder  item “jeugd” meer info over onze jeugdwerking.
22/10/10
Tornooi Torfs:
Ronde 7 is gespeeld en zoals Bart De Wever zegt:”Alia iacta est!”
Er is nog wel een inhaalronde te spelen maar de winnaar van het tornooi is reeds gekend. Alain Talon is de verdiende winnaar van het tornooi Jef Torfs 2010. Het podium ligt nog niet vast, dat zullen we volgende week pas weten. Voor plaats 2 en 3 komen er nog tal van spelers in aanmerking. Wat staat er verder op het programma?
27/10/10: Inhaalronde Tornooi Torfs.
03/11/10: Prijsuitreiking Tornooi Jef Torfs en nadien een Blitz Tornooi voor de snelle spelers  onder ons.  Voor de andere leden is er gelegenheid om vrij te schaken.
Tegen 03/11 hopen wij de kalender van ons jaarlijks clubkampioenschap klaar te hebben.
10/11/10: Start van het clubkampioenschap.
15/10/10
Jeugdwerking:
Nadat Christophe zich had gesplaatst  voor deelname aan de simultaan partij tegen Nigel Short heeft hij  het niet kunnen waarmaken voor de ultieme bekroning: “Deelnemen aan de simultaan van Garry Kasparov”!!! Christophe bood kranige weestand tegen Short, maar wanneer je een paard tegen een dame moet inruilen tegen een GM, dan wordt het moeilijk om overeind te blijven. Na een 20 tal zetten was het “over en out”. Toch een schitterend parcours afgelegd Christophe. Om uit meer dan 200 schakertjes door te stoten naar de simultaan tegen Short heb je reeds een prachtprestatie geleverd. Uiteindelijk mochten er 10 jeugdspelers en een keur  bedrijfsleiders het opnemen tegen de oud wereldkampioen. Deze confrontatie had dinsdag 12/10 plaats te Lint. Ik ken de uitslag niet, maar ik denk dat ik hem wel weet.
14/10/10
Tornooi Torfs:
Ronde 7:
Het klassement en de uitslagen van het Tornooi Jef Torfs staan op  de site.
11/10/10
Ledeninfo:
Om alle gegevens van onze leden te kunnen lezen moet je werken met een paswoord. Harry zal via mail het paswoord doorsturen.
Jeugdwerking:
Onze jeugdwerking werkt !
Christophe Ronken won een kwalificatietoernooi om te mogen deelnemen aan de simultaan tegen Nigel Short.
Meer info volgt nog.
Leden:
Lidgeld nog niet betaald?
Hier zijn onze gegevens:
BE98.7330.4026.1393
Schaakkring Deurne-Zuid
Karel Govaertsstraat 53
2100 Deurne

canada medicine shop pharmacy // euro meds online pharmacy // online pharmacy degree // canadian pharmacy reviews 2012 // http://trustedsafeonlinepharmacy.com/

 

Dit bericht is geplaatst in herbekijk. Bookmark de permalink.