Jef Torfs Tornooi

Om een vlot verloop te kennen van het tornooi in deze Corona periode zou ik volgende afspraken willen maken.

 1. Bij aankomst in het lokaal meld je u beneden in de cafetaria aan bij de tornooileider. Om 14: 00 wordt de inschrijving afgesloten. Indien je niet vóór 14:00 aanwezig kan zijn maar toch wil deelnemen verwittig dan de tornooileider via telefoon of gsm zodat je toch wordt opgenomen in de paring.
 2. De paringen zullen op 3 plaatsen ter inzage zijn, zodat we te veel personen op één plaats zo veel mogelijk willen vermijden.
 3. Plaatsen waar de je de paringen kan lezen: a) Cafetaria   b) Aan het prikbord beneden aan de trap en       c) Boven in de tornooizaal.
 4. Vanaf 14:15 beginnen de partijen en kunnen de klokken worden gestart.
 5. De elektronische klokken (EK-en) zullen ingesteld zijn op 1:30 tijdsverbruik per persoon. Gelieve de tijdinstellingen niet te veranderen na het beëindigen van de partijen. De gebruikte  EK-en worden enkel en alleen gebruikt voor het tornooi.
 6. De eerste 12  borden kunnen gebruik maken van een EK.
 7. De winnaar vult het uitslagformulier in dat boven ligt. In geval van remise vermeldt de zwartspeler de uitslag. (1-0  of  0.5-0.5  of  0-1)
 8. Indien men beneden speelt tegen een niet mobiele tegenstander dan wordt verwacht dat de mobiele persoon de uitslag boven invult.
 9. De schaakbenodigdheden boven, zullen klaar liggen. Zij die beneden willen spelen zorgen zelf voor het materiaal (mobiele spelers).
 10. De verliezer zet het schaakmateriaal terug in de kasten. De EK-en worden “uit” gezet en op de tafel geplaatst waar ook het uitslagformulier ligt.
 11. We volgen de “Esso Corona voorschriften” en het mondmasker wordt gebruikt indien één van de spelers dit wenst. Handhygiëne blijft belangrijk!

Succes.

Tornooileider Jef De Meyer

Dit bericht is geplaatst in herbekijk. Bookmark de permalink.