Schaakboeken of – tijdschriften van Henri Serruys te koop.

Beste schaakvrienden,
 Via een veiling bied ik een 150-tal schaakboeken of – tijdschriften van mijn verzameling te koop aan. De veiling verloopt volledig digitaal, start op zondag 2 juni 2019 om 19 uur en eindigt op zaterdag 8 juni 2019 ’s avonds (1 lot per minuut vanaf 19 uur).
U kunt nu al als u wilt de veiling bezoeken op de website www.chesslund.com. Klik op “Stores” en dan op mijn icoontje “Henri Serruys, Belgium”.
De website chesslund.com is ontwikkeld en wordt beheerd door twee van mijn internationale schaakvrienden, nl. Per Skjoldager uit Denemarken en Calle Erlandsson uit Zweden. Op die wijze sponseren ze mee de Lund Chess Academy in de gelijknamige stad Lund in Zweden.
Het bijzondere aan deze veilingsite is dat er door de kopers geen veilingkosten zijn te betalen, enkel aan de verkoper (ik dus) wordt een kleine bijdrage gevraagd.
Wie zou overwegen om zelf ook te bieden, moet zich wel eerst via de website registreren. Een aankoop door leden van SK Deurne of SK Deurne-Zuid, aan wie ik deze mail richt, kan in onderling overleg vanzelfsprekend ook zonder verzendingskosten gebeuren.(een belangrijke bemerking voor nieuwe bieders: door een bod dat gedaan wordt binnen de laatste vijf minuten vóór afloop verschuift het afloopmoment van dat lot met vijf minuten!)
Alvast bedankt voor uw aandacht, en met vriendelijke groeten,
Henri (Rik) Serruys
Dit bericht is geplaatst in herbekijk. Bookmark de permalink.