2013-2014 SKD-Z Clubkampioenschap

In reeks 1A won  Alain van Marc V, wat we niet onverwacht kunnen noemen maar de overwinning van Camille tegen Bardhyl catalogeren we wel onder de noemer verrassing. Verder noteren we de gelukkige remise van Jef DM tegen Raymond. Al stond Jef doorgaans beter, hij vond de beslissende zet om de partij definitief in zijn voordeel te beslissen niet. En als de tijd dan begint te krimpen mag je uiteindelijk na een blunder nog heel tevreden zijn met een remise. Rik heeft zijn slechte start volledig recht gezet na zijn overwinning tegen Marc M.
In Reeks 1B heeft Fred blijkbaar zijn tweede of is het derde jeugd terug gevonden. Tegen Erwin bleek hij niet te stoppen. Zonder veel stof te doen opwaaien peuzelt Robert een voor een zijn tegenstanders op en ik denk dat het niet lang meer zal duren voordat hij Fred aan de kop van de rangschikking gaat belagen. In het “Brasschaatduel” kende Hilde geen genade met Luc. Dit was voor mij de verrassing van speeldag 4. De partij tussen de Jeffen eindige op een remise.
Reeks 3: Frans C en Jan R komen na hun overwinning samen aan de leiding al kan Leo G bij winst van zijn inhaalpartij op plaats één terecht komen.
Reeks 4: Jan DG komt er na een moeilijk periode vorig jaar terug door en werpt zich als grote favoriet op in deze reeks. Roger B herstelde zich van zijn opdoffer van vorige week door Jef DJ opzij te zetten.
In reeks 5 staat Frans M met het max. van de punten aan de leiding. Zijn tegenstanders van dit jaar zullen hem liggen. (Ge weet wel hé Frans?!)
Reeks 6: Ook al verloor Louisa vandaag, ze blijft de rangschikking in deze reeks aanvoeren.
Jef DM.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.