2013-2014 SKD-Z Clubkampioenschap

Ja, veel heb ik niet te zeggen, mijn partij tegen Marc M duurde nogal lang en ik weet eigenlijk niets te vertellen over de overige wedstrijden. Marc M won verdiend onze gecompliceerde partij. Ik had zijn remise voorstel maar moeten aannemen. Als we de rangschikkingen bekijken dan stellen we vast dat de favorieten in reeks 1A en 1B aan kop staan en ik denk dat dit ook het geval is in reeks 3. In reeks 4 staat Jef DJ momenteel aan de leiding en kan voorlopig niet bijgehaald worden door de spelers die nog inhaalwedstrijden moeten spelen. In reeks 5 won jeugdspeler Mathias zijn wedstrijd tegen Frans M en springt zo over Frans naar de eerste plaats in deze reeks. In reeks 6 blijft Louisa de wet dicteren. Jef DM.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.