2011-12 SKD-Z Clubkampioenschap

Reeks 1: Door de winst van Bardhyl tegen Rik is Alain nog niet zeker dat hij zijn titel verlengt, al moet er een wonder gebeuren als dit niet het geval zal zijn. Door de remises Jef M – Jef DM en Fred – John is de degradatiestrijd terug open. Fred, Jules en Jef DM strijden om plaats 10 te vermijden. Fred kan iets vrijer ademen dan de anderen, maar moet alert blijven.
Voor de andere reeksen is het puzzelen begonnen.
Reeks 2A:
John en Henri zakken naar reeks 3. Voor de plaatsen 2 tot en met 6 is er nog veel mogelijk.
Reeks 2B: Na winst van Miel tegen Kristo, komt Harry onder druk te staan. Hij moet zijn inhaalpartij winnen tegen Stan om zeker te zijn van zijn eerste plaats in het eindklassement, verliezen is geen optie. Bij remise wordt het wachten tot alle matchen zijn gespeeld om de kampioen te kennen. Luce, Jef en Jos zakken naar reeks 3. Verder wordt het knokken om plaats 6 te omzeilen en zo een testwedstrijd te ontlopen tegen de nr. 6 van 2A.
Reeks 3: In deze reeks zijn alle wedstrijden gespeeld. Frank versloeg kampioen Frans W in een prestige duel. Beiden verzekeren zich van een verlengd verblijf in reeks 3 na het ontdubbelen van reeks 2. De overige spelers vormen samen met de eerste 2 van reeks 4, volgend seizoen de nieuwe reeks 4.
Reeks 4: Johan is praktisch zeker van plaats 1. Voor plaats 2 … blijft het wachten. Hoe reeks 5 er volgende clubkampioenschap uit ziet … blijft het dus wachten.
Jef DM.

Dit bericht is geplaatst in nieuws. Bookmark de permalink.